Sport

Borteseier og tap for Brodd og Madla

Brodd scoret tre mål like etter pause borte mot Halsen, men helt på slutten ble det likevel svært dramatisk med to sene mål i mot. Likevel reddet Midjords stolthet inn tre poeng, mens Madla tapte klart for Pors.

Følg RA Sporten på Facebook!

Brodd måtte stå tidlig opp for å reise til Larvik, da deres bortekamp mot Halsen hadde avspark allerede 12.30. Det startet imidlertid ikke spesielt bra, da Tobias Hem ga hjemmelaget ledelsen på straffe etter 12 minutter. Men allerede minuttet senere var Petter Olsen Haukali på pletten og utlignet for Brodd.

1-1 var også stillingen til pause, men etter hvilen eksploderte det fra bortelaget. Petter Olsen Haukali var nok en gang frempå minutter etter pausen, og ga Brodd ledelsen 2-1 på nok et straffespark. Ti minutter senere økte Ahmado Ahmed til 3-1, før Sindre Haarberg ga de grønnkledde ledelsen 4-1 etter 66 minutter.

Med 20 minutter igjen å spille, og en komfortabel 4-1-ledelse cruiset Brodd inn til seier. Men to kjappe mål fra hjemmelagets Christer Johansen Smith og Kristian Studsrød førte likevel til ti svært så nervepirrende sluttminutter. Brodd holdt unna til slutt og kunne ta med seg en sterk borteseier fra Larvik.

To hattrick i Madlas braktap

Fullt så godt skulle det ikke gå for Madla i møtet med tabelltoer Pors på bortebane. To mål av Granit Shala og ett av Tobias Lauritsen ga hjemmelaget en komfortabel 3-0-ledelse til pause, og første omgangs målscorere var ikke ferdig med det.

Seks minutter ut i andre omgang sørget Granit Shala for dagens første hattrick, før Tobias Lauritsen scoret to kjappe mål på to minutter for at han også skulle få sitt hattrick. Etter 73 minutter sto det 6-0 på lystavlen, men Josiah Seh og Avdyl Haxhiu reduserte med to trøstemål for Madla. På overtid fastsatte Damon Egdhami sluttresultatet til 7-2.

Dagens resultater gjør at Brodd tok seg opp på syvendeplass med 26 poeng, og er med det bare poenget bak Madla som ligger på fjerdeplass før de resterende kampen av runden spilles lørdag og mandag.