Sport

Fredrikstad ble for tøffe mot Sola HK

I kveld spilte Sola-jentene sesongens andre hjemmekamp i årets REMA 1000 ligaen mot Fredrikstad.

Kampen fikk en kanonstart for hjemmelaget, med et effektivt forsvar og skuddvillige jenter i angrep. I slutten av første omgang hadde Fredrikstad tatt litt innpå og det sto 17-14 i favør Sola til pause. Det skriver Sola HK på sine hjemmesider.

I andre omgang var det gjestene som startet best, og da det var spilt rundt 10 minutter gikk Fredrikstad i ledelsen. I resten av omgangen ble det fra vondt til verre for Sola-jentene, og dessverre bommer de på store sjanser.

Sola ga likevel ikke opp, og det ble noen effektive sluttminutter – men dessverre endte kampen i tap 26 – 29.

- Kampen mot Fredrikstad ble 60 minutters fysisk krig som vi desverre ikke kunne vinne, sier assistenttrener Kasper Andersen til Sola HK.

Neste kamp er på søndag, borte mot Gjerpen.