Sport

Haarberg og Brodd knuste Pors

Brodd spilte årets første kamp for sesongen borte mot Pors lørdag, og toppscorer Sindre Haarberg fortsatte der han slapp i fjor med å banke inn tre mål i serieåpningen.

Følg RA Sporten på Facebook!

Pors fulgte Sola helt til døren forrige sesong i kampen om opprykk, men kom fort ned på jorden i serieåpningen på hjemmebane. Aleksander Midtsian og hans Brodd-lag kjørte nemlig hele kampen, og dominerte totalt.

28 mål på 28 kamper ble det på Sindre Haarberg i Brodd-drakta i fjor, og trønderen brukte bare 24 minutter på å åpne scoringskontoen denne sesongen i seriesammenheng. Ti minutter etter han sendte Brodd i ledelsen på straffe, doblet Haarberg gjestenes ledelse.

Fullførte hattricket

Fabian Calderon økte fire minutter før pause ledelsen til 3-0, slik at de grønnkledde fra Midjord kunne gå til pause med en solid ledelse. Men Haarberg ga seg ikke med to mål i den første omgangen, og var sulten på mer etter hvilen.

Elleve minutter ut i den andre omgangen la spissen på til 4-0 for et Brodd-lag som virkelig spilte på hele registeret sitt mot et Pors-lag som er tippet i toppen også i år.

Leonard Gashi reduserte til 4-1, før Casper Norseng fastsatte sluttresultatet til 5-1 for Aleksander Midtsians Brodd.