Jubeldag for de lokale 3. divisjonslagene

Sola, Vardeneset og Madla var alle i aksjon lørdag, og alle tre kunne juble for tre poeng.

Følg RA Sporten på Facebook!

Sola-spillerne sto tidlig opp for å ta Tau-ferja over til Jørpeland. De skulle ikke klatre opp Preikestolen, men hente hjem tre poeng mot Staal.

Det begynte bra da Håvard Meinseth ga Sola ledelsen like før halvspilt første omgang, noe som også ble pauseresultatet. 20 minutter før slutt utlignet Øyvind Alsvik for hjemmelaget, som spilte sin første hjemmekamp etter at Even Østensen gikk til Viking, og bare fire minutter senere falt avgjørelsen.

Kvarteret før slutt ga nemlig Johannes Hinna ledelsen tilbake til Sola, og denne gangen holdt de den helt ut. Dermed klatret Øystein Elvestads menn opp på andreplass på tabellen, to poeng bak Ørn-Horten med en kamp mer spilt.

Danielsen avgjorde på tampen for Madla

Madla var også i aksjon i Norsk Tipping-ligaens avd. 3 lørdag, da de blåkledde møtte Halsen hjemme på ISS stadion. Den kampen startet klokken 13.00, og ble avgjort helt på tampen av kampen. Da scoret Chris Danielsen kampens eneste mål, og ga Madla nok en hjemmeseier i årets sesong.

Madla, som for ikke lenge siden lå under streken, har vist en meget god form de siste månedene og har nå ti poeng ned til nedrykksstriden.

Kampfakta, tabell og resultater fra de andre kampene i divisjonen finner du her.

VBK vant dramatisk hjemmekamp

I avdeling fire tok Vardeneset i mot Tertnes på Modenabanen, og også det skulle vise seg å bli seier for hjemmelaget. Morten Vadla ga VBK ledelsen etter 26 minutter, noe som også var resultatet til pause.

Kristian Håvarstein ga så hjemmelaget ledelsen 2-0 etter 53 minutter, før Tertnes' Eirik Hornnes reduserte bare minutter senere. Adrian Sadrija ga VBK tilbake sin tomålsledelse etter 68 minutter, men vi skulle likevel få drama på slutten da Kristian Moldvær lagde straffe og ble utvist på overtid.

Den omsatte Tommy Gaustad i mål, men det skulle vise seg at det bare ble et trøstemål for bergenserne.