Sport

Nå er den nye Viking-treneren på plass

Viking Håndball har jaktet sin nye trener. Nå har de funnet sin mann.

Følg RA Sporten på Facebook!

Viking Håndball har ansatt Scott Harrington, som inntil midtveis i forrige sesong var hovedtrener i Sola Håndball. Han tar over trenerjobben i klubben etter Joar Gjerde. Det skriver klubben i en pressemelding torsdag.

– Viking Stavanger er en tradisjonsrik klubb jeg har fulgt med spenning de siste årene. Klubben med Gjerde i spissen har gjort en fantastisk jobb ved å bygge et kollektiv som nå skal kjempe mot Norges beste, og jeg gleder meg til å ta fatt på den utfordring sammen med guttene. Det finnes et solid miljø og kultur i klubben og det kommer til å ble helt avgjørende foran neste sesong, sier Harrington i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Harrington ferdig i Sola

Etter at Joar Gjerde valgte å slutte som trener har styret jobbe med å finne hans arvtager. Hensyn til spillerne ble ivaretatt gjennom ansettelsen.

– Vi har kjørt en grundig prosess og er glad for at ny hovedtrener nå er på plass. Basert på våre verdier og der vi befinner oss som klubb mener vi Scott vil passe godt i vår unge ambisiøse spillergruppe og kan videreføre den filosofien som har ført oss til Rema 1000-ligaen. Vi er glad valget av Scott har blitt godt tatt imot av spillergruppen og at flere spillere umiddelbart signerte når ansettelsen ble kunngjort. Det Scott mangler av erfaring er vi overbevist om at han vil ta igjen med sin lidenskap for håndball, og sin store arbeidskapasitet, sier styreleder Tor Henrik Knutsen.

LES OGSÅ: Ferdig som trener etter to opprykk

Mer fra Dagsavisen