Sport

Seiersrekken til Oilers brutt etter straffedrama

Det sto 1-1 mellom Storhamar og Oilers etter full tid i CC Arena lørdag og det måtte straffer til for å avgjøre kampen. Storhamar avgjorde på det som totalt var det 22. straffeslaget (!) og sørget for Oilers første tap denne sesongen. Hvordan kampen var kan du se her.

Følg RA Sporten på Facebook!

Straffer:

• Cameranesi. Scorer! Måååål! 2-1 på straffer til Storhamar som tar to poeng. For et drama.
  • Forsberg for Oilers. Over og utenfor!
  • Marinaccio for Storhamar. Mister pucken! Er det for mye snø foran målet?
  • Søberg for Oilers. En meter utenfor!
  • Salsten for Storhamar. Wikstøl redder!
  • Brassart for Oilers. Skyter rett på Gracnar.
  • Zettergren for Storhamar. Wikstøl redder. Igjen!
  • Kissel for Oilers. Svak straffe. Ikke mål.
  • Camoranesi. Prøver dragninger. Wikstøl tar den.
  • Zajac igjen. Gracnar støter langt ut og bryter dragningen hans.
  • Patrick Thoresen. Skyter, men Wikstøl tar den.
  • De bytter rekkefølge nå. Morley. Finter, men Gracnar bryter sekvensen. Ikke mål.
  • Mauldin kan avgjøre. Skyter rett i snappen på keeper.
  • Djupvik Løvlie. Misser!
  • Zajac for Oilers. Måååål! Stang og i mål via ryggen til keeper! 1-1.
  • Marinaccio for Storhamar. Skyter langt over.
  • Kissel for Oilers. Skyter utenfor!
  • Cameranesi for Storhamar. Blåser den inn! 1-0.
  • Trettenes for Oilers. Prøver et skudd, men pucken hopper. Ikke mål.
  • Zettergren prøver seg for Storhamar. Skyter i snaphjørnet. Wikstøl tar den.
  • Morley for Oilers. Prøver å dra bort Gracnar, men misser.
  • Patrick Thoresen åpner for Storhamar. Superstjernen misser! Pucken spretter. Får aldri skutt skikkelig.

Sudden Death:

65 min.: Duket for straffer i dette dramaet! Hva gjør Bjorkstrand nå? Kjører han inn straffespesialist Wikstøl, eller går han for Holm etter en fantomkamp? Oilers virker å gå for Wikstøl.

64 min.: Holm redder strålende fra Marinaccio! 8 sekunder igjen før straffer.

64 min.: Klavestad skyter like over. Stor sjanse. Litt skrått hold.

63 min.: Stor defensiv innsats av Zajac på en overgang.

62 min.: Trettenes skyter, pucken er på vei ut til en overgang, men han skøyter den opp igjen! Bra av Trettenes.

61 min.: Mauldin skyter rett på Gracnar. Dropp.

61 min.: Stor sjanse for Kissel på direkten! Gracnar med god redning.

61 min.: Spillet er i gang igjen. Morley, Zajac og Kissel på isen for Oilers.

3. periode:

60 min.: Det er duket for sudden death og spill tre mot tre! Fortjent at Storhamar fikk utlignet egentlig. 14-4 i skudd i perioden. Totalt 35-24 i kampen. Oilers har vært heldige her etterhvert.

59 min.: Det er nok bare å glemme å holde rekken uten å avgi poeng gående i undertall med 22 sekunder igjen for Oilers. Men kan de holde ut og vinne i overtall eller på straffe? Storhamar tar timeout.

59 min.: Oilers får renset unna. Høydramatisk avslutning dette.

58 min.: Holm er tilbake på isen for Oilers! For et drama dette blir de siste minuttene.

58 min.: Rokseth mister pucken og Brassart slasher. To minutter for Oilers-angriperen.

57 min.: Storhamar fulltallige.

56 min.: Søberg blåser en stor sjanse! Over og utenfor fra god posisjon.

55 min.: Hvordan svarer Oilers på dette? Kissel og co. inne i overtall nå. Stor omstilling for Oilers etter bare å ha ligget bakpå.

55 min.: Måååål! 1-1. Dommerne gir målet til Storhamar. Det valget virker korrekt. Pucken var i mål før Holm ble skadet og kjørt inn i. Storhamar får også en utvisning. Oilers i overtall.

55 min.: Holm må gi seg for kvelden. Helt bortreist. Duket for Wikstøl. Men nå går dommerne for å se situasjonen på video. Tipper dette fort blir godkjent.

55 min.: Mål til Storhamar, men den annuleres direkte for interference. Voldsom kollisjon mellom Cameranesi og Holm. Pucken er dog i mål før Storhamar-angriperen treffer Holm i hodet. Holm ligger nede. Helt groggy. Dette kan fort være snakk om en hjernerystelse. Blir det video på den mon tro?

55 min.: Mauldin nære på.

54 min.: 10-3 i skudd i perioden forteller det meste. Oilers henger i tauene. Men sjansen for å få den gode kontringen ligger også der for Kissel og co.

53 min.: Oilers lever farlig her. Er veldig dype. Samtidig er de gode defensivt. Men kan dette holde inn?

52 min.: Powerbreak i det Kristiansen på brutalt vis rydder unna Thoresen-brødrene pirkende på Holm i farlig posisjon. Ikke populært i CC Amfi. Kristiansen er på jobb begge veier.

51 min.: Ni kritiske minutter igjen om Oilers skal holde rekken med kamper uten poengtap gående.

50 min.: Cameranesi kommer plutselig helt alene, men skyter over! Tabbe av Morley i forkant. Tullete chip på backhand i midtsonen. Arrogant spilt.

48 min.: 6-2 i skudd så langt i perioden.

47 min.: Holm med ny god redning i det Oilers blir fulltallige. Fra Cameranesi igjen. Oilers gode å tvinge avslutningene i keeperhjørnet.

45 min.: Cameranesi kliner til. Holm redder. Igjen. .Storhamar veldig gode i overtall i kveld. Tidsspørsmål før de begynner å få uttelling om de fortsetter slik. Vinner dropper, etablerer seg raskt og skyter mye.

45 min.: Seks mann på isen hos Oilers. Her blir det nytt undertall. Nå er de under press. Morley soner.

44 min.: Storhamar bra i forecheck nå. Oilers sliter med å etablere noe press.

42 min.: Salsten tvinger fram en ny stor redning av Holm i det Oilers ble fulltallige.

41 min.: Forsberg kliner pucken bort på tennis.

41 min.: Spillet i gang. Storhamar i overtall.

2. periode:

40 min.: Holm oppe med snappen. God redning i det sirenen går. Storhamar starter 3. periode i overtall. Oilers leder fortsatt 1-0.

39 min.: Utvisning Oilers med 15 sekunder igjen. Trettenes tar en tullete utvisning for tripping.

38 min.: Storhamar fulltallige.

37 min.: Kjemperedning fra Gracnar fra Kristiansen - som er på kontoret og kriger.

36 min.: Tumulter i rundvandt. Blir vel noen utvisninger her nå. Davis og Magnus Hoff ryker begge ut. Davis står i boksen og sender meldinger til Hoff. Davis får to pluss to. Slashing og roughing. Hoff får for roughing. Oilers i overtall.

36 min.: 10-9 i skudd så langt i perioden. Storhamar kjører tøfft på 1. rekken nå.

33 min.: Ny kjemperedning av Holm! Lignet mest av alt på en ung Erik Thorstvedt da han kastet seg og reddet der. Landslagskeeperen står fram her. To svært gode keepere i denne duellen i CC Amfi for øvrig. Gracnar er bunnsolid han også.

33 min.: Holm oppe med spakhansken og redder avslutning fra Zettergren i høyre kryss.

32 min.: 4-4 i skudd så langt i perioden. Oilers mye mer med nå etter at Storhamar startet den best.

31 min.: Trettenes med en overgang og noen nydelige finter. Dessverre blir det ikke noe ut av det.

29 min.: Stor sjanse til Oilers! Kommer ut av ingenting. Plutselig får Søberg pucken foran Gracnar på en meter. Tverrvender og skyter. Keeper redder.

27 min.: Kissel prøver seg med et skudd på backhand i nettveggen.

27 min.: Kvål må legge til icing. Storhamar trykker på.

25 min.: Oilers har ikke løsnet ett skudd på Gracnar så langt i perioden.

23 min.: Oilers har på ingen måte satt inn et press som de gjorde fra starten av første periode.

21 min.: Storhamar er fulltallige. Ikke noe godt overtall fra Oilers, men det ble oppstykket.

21 min.: Spillet er i gang igjen.

1. periode:

20 min.: Pause. 10-9 i skudd. Oilers starter 2. periode i overtall.

19 min.: Zajac skyter like over.

19 min.: Mostue får 2 min. Delay of play.

19 min.: Mauldin er direkte og prøver et frekt skudd. Nære.

17 min.: Oilers er fulltallige. Godt overtall, men også godt undertall av Oilers.

16 min.: Storhamars overtall flyter. Oilers under massivt press.

15 min.: Forsberg ryker ut. Kampens første 2 minutter. Høy kølle. Klavestad fikk nesten for interference like før.

14 min.: Ny powerbreak. Skuddstatistikken er 5-8.

13 min.: Rokseth og Brassart med farligheter. Gracnar henger med.

12 min.: Andersson i stang! Storhamar nærmere nå.

11 min.: Kissel viser seg stadig i starten. Blitt en mye mer komplett spiller etter Sveits. Smartere. Ikke bare sniper. Bedre pasningsspill. Nå er han i mye større grad limet i en rekke.

10 min.: Sveum med et godt slagskudd fra blå etter pass fra Morley. Det var trafikk også, men Gracnar tok den.

9 min.: Godt skudd fra Dahlstrøm. Holm redder. Ser vi et lite vendepunkt nå etter en forrykende start av Oilers?

9 min.: Cameranesi med Storhamars første skudd på mål. Det tok ni minutter! Powerbreak nå.

6 min.: Mauldin kommer alene gjennom, men Davis får køllebladet på pucken før han skal avslutte. Bra defensiv jobb av den tidligere Oilers-helten.

6 min.: Står 0-4 i skudd så langt.

4 min.: Gedigen dobbelsjanse for Oilers! Først et skudd fra Ludvig Hoff som Gracnar måtte gi retur på. Så skudd i tverrligger fra Klavestad!

3 min.: Oilers klart best i gang her. Tar alle dueller og trykker på.

1 min.: Mååååååål! 0-1! Pangstart av Oilers. Morley snapper pucken fra Davis, drar seg ned i droppsonen og legger ut til Zajac. Han setter pucken enkelt i mål. Nydelig overgang. 58 sekunder tok det!

1 min.: Kampen i gang i CC Amfi!

Før kampen:

Oilers har sett fullstendig utilnærmelige ut så langt denne sesongen. Ikke et eneste poeng har Todd Bjorkstrands menn avgitt så langt.

Storhamar har på sin side ikke sett like friske ut etter to meget gode sesonger.

Med ny trener har det kladdet denne så langt i grunnserien.

Laget har likevel våknet den siste tiden og en bortekamp i "fjøset" på Hamar er aldri lett - spesielt ikke når en vet hvilke spillere vertene disponerer.

Hos Oilers er Nicolai Bryhnisveen fortsatt blant spillerne som mangler. Han har vært ute med ankelbrudd.

- Jeg hadde håpet å rekke denne kampen, men jeg må dessverre vente en uke til, sa Oslo-gutten til RA tidligere i uken.