Sport

To Viking-spillere måtte ut med hodeskader – slik er status dagen derpå

– Jeg hadde fryktelig vondt i hodet i natt.

Følg RA Sporten på Facebook!

Et skår i gleden da Viking slo Tromsø 2–1 og tok tre nye poeng søndag, var at Johnny Furdal og Kristian Thorstvedt måtte byttes ut etter å ha fått hver sin smell i hodet.

Begge endte opp med kutt i ansiktet, men kan bli spilleklare til helgens bortekamp mot Kristiansund.

Thorsvedt fikk seg et solid sår over øyet etter en duell. Han ble byttet ut etter en drøy time, mest fordi det kom til å ta en stund å sy.

LES OGSÅ: Viking slo Tromsø og fortsatte rekken uten tap

– Det ble et kutt og fem sting på meg, men for å se positivt på det har jeg aldri sett bedre ut! Ingen hjernerystelse og formen er fin, skriver Thorstvedt på Twitter.

Verre for Furdal

Johnny Furdal fikk en albue i ansiktet og måtte bytte ut før det var spilt ti minutter.

– Jeg fikk et kutt under øyet, hovnet opp og mistet følelsen i tennene. Jeg hadde veldig vondt i hodet i natt, men legene mener det ikke er hjernerystelse, så det kan ha vært et migreneanfall. Det var i hvert fall en solid trøkk, sier Furdal til RA.

Han håper å kunne trene igjen i løpet av et par dager, og rekke søndagens kamp. 33-åringen har vist gryende form i det siste, og åpnet også veldig friskt de første minuttene mot Tromsø.

– Sånn sett var timingen veldig kjedelig, men det er sånn som skjer av og til, sier Furdal.

LES OGSÅ: Dette sier Samuel Fridjonsson om Viking-fremtiden

Han dro rett hjem for å sove og måtte holde seg unna TV-skjermer etter skaden. Dermed fikk han ikke se Viking slå Tromsø 2–1. Da han fikk beskjeden om at lagkameratene hadde gjort jobben, pustet han lettet ut.

– Det er helt fantastisk at vi vant. Nå er vi bare ett poeng bak RBK, og faktisk ganske nær bronsen. Vi er virkelig i bra form om dagen, sier Furdal.

Mer fra Dagsavisen