Sport

Thøgersen-dobbel holdt bare nesten for Brodd

Brodd kom under borte mot Vindbjart, men to mål av midtstopper Simen Thøgersen hjalp gjestene med en sterk snuoperasjon som likevel bare nesten holdt til seier for Brodd.

Følg RA Sporten på Facebook!
Brodd startet høstsesongen med å tape 1-2 hjemme for Flint forrige helg, og kom igjen under borte mot Vindbjart lørdag. Simen Aanonsens scoring for vertene sørget for 1-0-ledelse til pause for hjemmelaget.
Etter pausen var det en annen Simen som skulle stjele overskriftene, nemlig Brodd-stopper og Viking-fysio Simen Albin Thøgersen. Først utlignet han til 1-1 etter 51 minutter, før midtstopperen var på pletten igjen kun minuttet etter for å gi Brodd ledelsen 2-1.

Straffet av gammel kjenning

Etter Brodds snuoperasjon gikk det ti minutter før Vindbjart igjen sørget for balanse i regnskapet gjennom Emil Grønn Pedersen, men ti minutter etter det igjen var Brodd igjen i ledelsen. Nykommer Sanel Bojadzic trengte nemlig bare tre minutter i hans andre kamp for de grønnkledde til å gi vertene ledelsen 3-2 med drøye 20 minutter igjen å spille.

På samme måte som Madla holdt på å sikre en sterk borteseier, glapp det i sluttminuttene også for Brodd. Den tidligere Vidar-spilleren Jakob Toft, som skiftet klubb denne uken sørget nemlig for poengdeling med scoring i debuten for sin nye klubb.

Dermed endte det 3-3 også i kampen mellom Vindbjart og Brodd, slik det gjorde mellom Flint og Madla tidligere på dagen. Med det ene poenget står Brodd nå med 21 poeng på de første 16 kampene, og ligger på syvende plass.

---

Kampfakta:

• Norsk Tipping-ligaen avd. 3 – runde 16
  • Vindbjart – Brodd 3-3 (1-0)
  • Moseidmoen Idrettspark, 303 tilskuere
  • Mål: 1-0 Simen Aleksander Aanonsen (30.), 1-1 Simen Albin Thøgersen (51.), 1-2 Simen Albin Thøgersen (52.), 2-2 Emil Grønn Pedersen (62.), 2-3 Sanel Bojadzic (72.), 3-3 Jakob Ertzeid Toft (88.)
  • Brodd (3-5-2): Kasper August Gade – Marco Scheffler, Simen Albin Thøgersen, Emil Hansen – Jose Alejandro Valecillos Marcano, Truls Sælevik Vagle (Adonis Brahimi fra 65.), Fabian Alonso Calderon, Bjarte Hovland (Sanel Bojadzic fra 69.), Klajdi Burba (Eriel Pires Antonio fra 82.) – Sindre Haarberg, Casper Norseng (Liban Ali Abdi fra 52.).
  • Gule kort: Jakob Ertzeid Toft, Vindbjart. Klajdi Burba, Liban Ali Abdi, Brodd.
  • Dommer: Javi Jean-Marc Conny Leo Mertens (ØIF Fotball)